Huset inde og ude

Huset inde og ude


Huset er på ca. 160 kvm fordelt på to plan. Der er i alt 10 sovepladser , men vi anbefaler at max.  8 personer bor i huset samtidig.


For småbørnsfamilier findes i huset også en rejseseng, en IKEA højstol samt to høje børnestole. og i Emilhuset i baghaven har vi en klapvogn.   


I skal selv medbringe sengelinned, håndklæder og viskestykker.

Indendørs


I stueplan er der en stor opholdsstue med pejs, en solrig verandastue og et hyggeligt køkken med spiseplads. I både opholdsstuen og verandastuen er der sovesofaer til hver to personer. Herudover er der nyt badeværelse fra 2014 med bruseniche.

 


På første sal er der i alt 8 sovepladser fordelt på to store soveværelser med dobbeltsenge samt en alkove med to sengepladser og en køjeseng.


 

Huset har både opvaskemaskine og vaskemaskine. Der er trådløst internet, brætspil,  TV og DVD samt en større samling film til både børn og voksne.


Udendørs


Huset ligger på en 3.000 kvm stor grund med frugttræer og bærbuske. Der er bålplads, som kan bruges fra oktober til marts.


 

Der er havemøbler og -hynder, parasoller og liggestole samt en grill. I Emilhuset i baghaven har vi cykler til voksne og børn samt klapvogn. Der er også græsslåmaskine, for dem der vil give en hånd med!


 

Nyligt har vi indkøbt en stor kano med plads til hele familien. Den ligger i sommerperioden fortøjet ved den lokale sø - klar til en sejltur! I Emilhuset findes pagajer og redningsveste til voksne og børn.

Billeder fra huset